• head_banner_01

WAGO CC100 Compact-controllere hjælper vandhåndtering med at køre effektivt

For at imødegå udfordringer som knappe ressourcer, klimaændringer og stigende driftsomkostninger i industrien lancerede WAGO og Endress+Hauser et fælles digitaliseringsprojekt. Resultatet blev en I/O-løsning, der kunne tilpasses til eksisterende projekter. Vores WAGO PFC200, WAGO CC100 Compact Controllere ogWAGOIoT-kontrolbokse blev installeret som gateways. Endress+Hauser leverede måleteknologien og visualiserede måledataene via den digitale tjeneste Netilion Network Insights. Netilion Network Insights giver procesgennemsigtighed og gør det nemt at oprette poster og dokumenter.

https://www.tongkongtec.com/controller/

Eksempel på vandforvaltning: I vandforsyningsprojektet i byen Obersend i Hessen giver en komplet, skalerbar løsning fuld procesgennemsigtighed fra vandindtag til vanddistribution. Denne tilgang kan også bruges til at implementere andre industrielle løsninger, såsom verifikation af spildevandskvalitet i ølproduktion.

Kontinuerlig registrering af information om systemstatus og nødvendige vedligeholdelsesforanstaltninger muliggør proaktiv, langsigtet handling og effektiv drift.

I denne løsning er WAGO PFC200 komponenter, CC100 Compact Controllere ogWAGOIoT Control Boxes er ansvarlige for at registrere forskellige former for feltdata fra forskellige måleenheder via forskellige interfaces og behandle de målte data lokalt, så de kan stilles til rådighed for Netilion Cloud til videre bearbejdning og evaluering. Sammen har vi udviklet en fuldt skalerbar hardwareløsning, der kan bruges til at implementere systemspecifikke projektkrav.

https://www.tongkongtec.com/controller/

WAGO CC100 Compact Controller er ideel til kompakte kontrolapplikationer med lave mængder af målte data i små projekter. WAGO IoT Control Box fuldender konceptet. Kunder får en komplet løsning til deres specifikke projektbehov; det skal kun installeres og tilsluttes på stedet. Denne tilgang involverer en intelligent IoT-gateway, der fungerer som OT/IT-forbindelsen i denne løsning.

https://www.tongkongtec.com/controller/

Denne tilgang, der løbende udvikler sig på baggrund af forskellige lovbestemmelser, bæredygtighedsinitiativer og optimeringsprojekter, har vist sig at have den nødvendige fleksibilitet og giver klar merværdi for brugerne.


Indlægstid: Sep-06-2024