• head_banner_01

Moxa Chengdu International Industry Fair: En ny definition for fremtidig industriel kommunikation

Den 28. april blev den anden Chengdu International Industry Fair (herefter benævnt CDIIF) med temaet "Industry Leading, Empowering New Development of Industry" afholdt i Western International Expo City.Moxa fik en fantastisk debut med "En ny definition for fremtidig industriel kommunikation", og standen var meget populær.På stedet viste Moxa ikke kun nye teknologier og løsninger til industriel kommunikation, men fik også anerkendelse og støtte fra mange kunder med sin tålmodige og professionelle en-til-en "industriel netværkskonsultation"-service.Med "nye handlinger" for at hjælpe sydvestlig industriel digitalisering, der fører den smarte produktion!

Digital transformation understøttes af "nye" empowerment industrielle netværk

 

Fremme af intelligent fremstilling er fokus for målet om at fremstille et magtfuldt land i den "14. femårsplan"-periode.Som et industrielt kraftcenter er det sydvestlige Kina bydende nødvendigt for at fremskynde den digitale transformation af virksomheder og bygge smarte produktionsfabrikker.Med mere end 35 års brancheerfaring mener Moxa, at industrielle netværk, som infrastruktur, er afgørende i opførelsen af ​​smarte fabrikker.

Derfor, baseret på en rig og komplet industrikommunikationsproduktfamilie, bragte Moxa en smart fabriksbaseret industriel kommunikationsnetværk overordnet løsning på denne udstilling og er forpligtet til at levere højkvalitets og professionelle industrielle kommunikationstjenester til produktionsvirksomheder.

IMG_0950(20230512-110948)

TSN-serien fik en fantastisk debut

 

Som en vigtig teknologitrend for fremtidig industriel sammenkobling har Moxa været dybt involveret i området TSN (Time Sensitive Networking) og opnået det første certifikat nr. 001 med sit banebrydende produktTSN-G5008.

På udstillingen viste Moxa ikke kun den nyeste køretøj-vej samarbejdsløsning medTSN-G5008, men bragte også en TSN Demo i fællesskab designet og produceret af Mitsubishi, B&R og Moxa, for at hjælpe virksomheder med at opbygge en samlet netværksinfrastruktur og realisere forskellige industrielle Hurtig, smidig og fleksibel kommunikation mellem enheder og protokoller.

微信图片_20230512095154

Frygtløs for fremtidige intelligente udfordringer

 

Derudover innovative produkter som Moxas generation af switch-kombination (RKS-G4028-serien,MDS-4000/G4000serien, EDS-4000/G4000-serien) skinnede også glimrende på stedet og vandt ros og opmærksomhed fra branchen.

Disse applikationer styrker industrielle netværk med høj sikkerhed, pålidelighed og fleksibilitet fra kanten til kernen og forenkler fjernstyring med fokus på at sikre, at missionskritiske applikationer altid er jævnt forbundet, nu og i fremtiden.

微信图片_20230512095150

Selvom denne CDIIF er afsluttet, er Moxas industrielle kommunikationsledelse aldrig stoppet.I fremtiden vil vi fortsætte med at søge fælles udvikling med industrien og bruge "nyt" til at styrke digital transformation!

 


Indlægstid: 12. maj 2023