• head_banner_01

Smart Logistik |Wago debuterer på CeMAT Asia Logistics Exhibition

 

Den 24. oktober blev CeMAT 2023 Asia International Logistics Exhibition med succes lanceret på Shanghai New International Expo Center.Wagobragte de nyeste logistikindustriløsninger og smart logistikdemonstrationsudstyr til C5-1 standen i W2 Hall for at diskutere logistikbranchens uendelige fremtid med publikum.

Kundecentreret deling af effektive logistikløsninger

 

Med udviklingen af ​​højere hastighed, større skala og mere præcision vil kravene til selve logistikudstyret blive højere og højere.Wank vil stole på sin gennemtestede innovative teknologi og rige produktkategorier for at bringe pålidelige intelligente og intelligente løsninger til sine partnere.Effektive logistikløsninger.For eksempel tiltrak lager-/elevatorløsninger, AGV-løsninger, transport-/sorteringssystemer og palleterings-/stablerløsninger mange besøgende på stedet til at besøge og kommunikere.

Vidunderlig hovedtale, smart logistikudstyr tiltrækker opmærksomhed

 

På denne udstilling fortsatte Wanko ikke kun taleaktiviteterne på stedet om forskellige temaer, men viste også en demonstrationsmodel af smart logistikudstyr i midten af ​​standen.Dette udstyr integrerer WAGO elektrisk forbindelse, automatiseringskontrol og industrielle grænseflademoduler og andre produkter samt WAGO SCADA-softwareapplikationer.Gennem den interaktive oplevelse med at afgive en ordre på stedet og modtage gratis drinks, kan publikum selv opleve, hvordan logistikudstyr kan fuldautomatisk realisere materialeplukning. Den fuldautomatiske intelligente lukkede kredsløbsproces med udgående og transport tiltrak sig deltagelse og opmærksomhed fra mange publikum.

I anledning af CeMAT 2023,Wagoinviterer oprigtigt logistikpartnere til at kombinere Wagos rige erfaring inden for elektrisk tilslutning og automatiseringsstyring for at skabe en sikrere, mere pålidelig, effektiv og stabil smart logistikløsning, der innoverer uden grænser og opnår en ubegrænset fremtid.


Indlægstid: 27. oktober 2023